Länge sen ja skrev.

Ja det var någon dag sen ja skrev. hmm vad har hänt sen dess?
Vi har beslutat att stanna i köping tills den 11e, ska alltså fira min 25års dag här i köping (den är i morgon, snyft, inte redo att bli halvägs till 50.).

I torsdags käkade vi (jag, Renée och Helena) på Lunkans jag åt pepparstek med klyftpotats och varierade med några strips =), ville ha potatisgratäng med det hade dom inte just då =( . .
 <min tallrik, kanske inte ser så gott ut men det var det kan ja lova :) .. mummms, vill äta det igen å igen =)..
Drack öl till maten och R & H drack vin. Klockan blev 18.50 och vi började prata om att det skulle vara gott med någon öl hemma hos oss, så ja svepte det sista i glaset och små sprang till cykeln, hoppade upp på den och i väg till bolaget stressa stressa, klollade på klockan innan ja satte mig på cykeln och den hade blivit 18.55, tur det inte är långt dit, dom stänger 19.00 och jag var där 2 min innan, hann precis in och köpa en platta öl.
Somnade runt 06 på fredags morgonen, vaknade runt 2 3 as bakis =/ , men det gick över efter några timmar, gjorde inget alls under hela dagen, bara var, började kolla på sista skivan av Prison Break vid 03 den var på 5 avsnitt såg klart hela skivan men det var lite småjobbigt där i slutet av sista avsnittet.

Lördag, vaknade efter klockan 2 så vi hann inte på bolaget, men vi hade iallafall några öl sen torsdagen, Helena och Kalle kom till melodifestivalen, våran öl tog fort slut men som tur var kom martin och han hade med sig både gin och öl så vi kunde köpa av han, sen begav vi oss ner på lunkan, drack en öl å shoot och sen hem igen, hade inget kvar att dricka hemma men som tur var kom mark med en påse öl så vi kunde fortsätta festa, trodde ju att det var sista helgen i köping så vi poppade hög musik in på små timmarna, kommer ihåg att klockan var över 05 när vi drog igång asphalt på hög volym, alla dansade och var glada =) . .  Efter mark gått hem och martin somnat i fotöljen gick vi andra 4a ut på balkongen, renée lekte amanda och sjöng halleluja men hon vart avbruten av grannen som stack ut huvudet från ett fönster och sa åt oss att dämpa oss.. jaja sa vi och gick in =)..
somnade runt 07.30. .

Orkar inte skriva mer nu, ska ut på stan ..
Såg förresten serien Travler oxå, bra serie men tyvär las den ner mitt i =( . . Den gick för dåligt i Usa.

Kommentarer
Postat av: p

håller med om traveler . fett jävla bra serie tyckte ja å D med ..

2008-03-06 @ 20:34:15
URL: http://p3x.blogg.se
Postat av: Peder

GRATTIS PÅ DAGEN!!!!!!!!!!

2008-03-07 @ 09:02:30
Postat av: Jessica

Grattis grattis....
Kramar från stora syster

(tijani.blogg.se)

2008-03-07 @ 10:24:42
URL: http://tijani.blogg.se
Postat av: emma

GRATTIS gubben!!! Nu har du samlat på dig ännu ett år av viset. Hoppas du får en kick ass födelsedag!
Kramar i massor!!!:)

2008-03-07 @ 14:28:40
URL: http://banditqueen.blogg.se
Postat av: Minna

Grattis på födelsedagen! Skvallra lite, va Renées tårta god?? =)

2008-03-07 @ 20:38:55
URL: http://underbluesky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0