Så ser det ut just nu.

Om allt går som det ska nu så åker jag och Renée till Östersund på Onsdag (5e), så på fredagen fyller jag år, nån fest någonstanns blir det nog.. (hoppas jag iallafall =) )
Sen åker jag och Dalle tillbaka till Köping den 10e och packar in alla möbler i ett släp och sen bär det av till ösd. .
Slänger in dom hos Jessica, hoppas allt får plats, bor där ett litet tag tills jag hittar en lägenhet, har mailat en på blocket en 2a som jag skulle kunna bo i. . sen får det vara slut flyttat på ett tag, så sjukt jobbigt att bära allt. usch..
Vet inte än hur det blir med mina 2 katter som bor hos far, jag hoppas dom får stanna där, dom trivs bra där och dom blir bortskämda. =) .

Åhh, en sak som är skitstörigt är att dom ska byta fönster i lägenheten, dom ska börja i vardagsrummet, dom behöver 2 meters utrymme för att utföra jobbet så vi kan inte ha det möblerat som vi vill, ser skit ut här, så fick vi en lapp i torsdags om att dom skulle börja på fredagen, men på fredagen blåste det för mycke för att dom skulle kunna börja så det vart inte av, fick en ny lapp om att det ska ske på måndagen, vi möblerade om igen för vi skulle festa lite här under helgen, så på söndag natt började vi stöka på igen för att göra så dom skulle kunna byta fönster på måndag morgon men nej då, i morgon är det torsdag och dom har fortfarande inte bytt fönster, alla fönster är här men inte dom som ska fixa det.. kan vi inte få bo fint den sista tiden?..

bla bla bla tyst nån gång. .

nu ska ja se på tv och sen äta nått..

see ya..

Snart 25

mm d e sant, snart är man 25 år, känns inte som det, tycker inte det var länge sen ja fyllde 22. .
Fyller den 7e mars och som det ser ut nu så ska renée till Östersund då på begravning, sen åker hon tillbaka hit på lördag och packar och flyttar på söndagen.. Grattis Mikee, en härlig tidig present att få veta vad som ska hända helgen man blir 25. .

Det var meningen att Dalle skulle komma hit den 7e och festa med mig, renée och våra vänner här, typ fira mig och sen skulle vi åka till Östersund och festa där, hade tänkt fixa lokal och bjuda massa folk men det blir inte av nu.. Har ingen lust längre.
Ser verkligen inte fram imot att se den ja fortfarande älskar packa och flyttar ifrån vårat hem..

Lite info

                                  
image1


Nu har avsnitt 13 av Prison Break visats i usa, och det var det sista avsnittet för säsongen (3), och möjligen det sista av allt.

Saxat ifrån flashback forum:
TV Guides expert Michael Ausiello gissade förra veckan på att Prison Break alls inte skulle komma tillbaka, utan istället ersättas av den länge omtalade spinoffen om kvinnliga fångar.

Aussiello fick dock mothugg från en av Prison Breaks manusförfattare, Nick Santora, som förvisso erkände att de ännu inte kontrakterats för en ny säsong av tv-serien, men samtidigt menade att kontrakten aldrig skrivs så här tidigt på året. Han säger att de för närvarande håller på att arbeta fram handlingen för den fjärde säsongen och att han skulle bli chockad om den inte blev av.

I onsdags tog Ausiello tillbaka den tidigare gissningen och säger sig istället ha hört att en fjärde säsong är relativt trolig. Samtidigt skrev någon lirare på Spoiler TV att han från kontakter på FOX hört att en fjärde säsong "extremely likely".

Slutsatsen är alltså att det inte finns något beslut om en fjärde säsong ännu, men att den bedöms som mycket sannolik. Att de nya avsnitten skulle sändas redan i höst finns dock inga uppgifter om. . . . . . . .


Tänkte bara informera lite till er som gillar Prison Break. =)

.

Då var det dax för mig med att ge bloggens värld en chans.
Designen på min sida ser inte så bra ut nu men det ska jag jobba på sen.

RSS 2.0