...

Så nu har ja börjat om att designa bloggen men vet inte alls hur ja vill ha den.. vet inte ens vilka färger ja ska ha men just nu får det vara svart och rött..
Headern ska ja göra sen, vet inte riktigt hur ja ska göra den, eller snarare spara den för att den ska bli som ja vill.. den ska ju vara lite speciell =) ..

Jag tycker det var lite lite film förslag jag fick, 1 bara =( .. ja vet att fler har sett nån bra film nyligen så komigen .. =)

Länge sen.

Var ett tag sen ja skrev här, men det händer inte så mycke som är intressant.

I torsdags var ja upp till lill syrran och P och drack nån öl, cam och syrran skulle pierca sig i läppen och det slutade med att jag oxå gjorde det =) , men ja tappade kulan i går natt efter vi varit på News men ja hittade den och försökte få i den men efter många försök så tappades den igen, men denna gång hittade vi den inte, fick som tur va låna en kula av renée, så på nattbussen hem var det dax igen att försöka få fast kulan, efter många plågsamma försök fick ja äntligen fast kulan... Men så i morse var läppen väldigt svullen och staven satt så hårt och jessica hade ingen ring så ja var tvungen att ta ut den =(.
Men ja hoppas på att Lill syrran piercar mig i läppen igen om ett tag =) ..

Var som sagt på News igår, d var trevligt och billigt, en öl 29 kr och det är inte så farligt när man är ute. men för mig blev det inte så billigt i slutändan ändå för ja bjöd på lite drinkar och köpte några öl till mig, men d e lugnt =), inget ja gråter över direkt..

Ska börja leka lite med Aktier om nån dag =) , ska bli kul, har velat börja med det i några år och nu är det dax, har inte så mycke pengar att lägga på det nu lite, blir nog en bra start till att lära sig sidan på nätet och allt man ska kunna..Ge mig ett Lycka till =) ...

Pokern då.. jorå upp och ner som vanligt, idag lite mer ner än upp men spelar bara för vinst pengar ändå..

---------------------------------------------------------------------------------


 

Dead man's hand
image15

Den här handen hade Wild Bill Hickok eller James Butler Hickok
som han egentligen heter när han blev mördad 1876 när han spelade five-card-draw.

"Omotiverade Slöfockar"

HAHA ja, det är så vi kallas vi 80-talister på arbetsmarknaden "Omotiverade Slöfockar".


Skrev igår att jag skulle lägga upp bilder men det får vänta tills min kamera hittar hem.
Och inga $$ vart det igår i pokern =(.. Men det går lite bättre idag, så får se om det blir lite $$ + idag.
Foten känns lite bättre idag, kanske för ja inte gått på den så mycke, men ja hoppas att den är helt bra snart, så jobbigt att ha ständig smärta i den, ska kolla upp den i morgon om den inte blivit bra.

Nån som sett någon bra film nyligen?
Kommer inte på en enda film ja vill se =/ ..

=(

Hade tid hos doktorn idag för att kolla foten men var tvungen att boka om tiden tills på Torsdag =(, drygt att vänta ända dit, gör ju as ont i den hela tiden, men det är väl inget man dör av.

Går inte så bra i pokern heller =( , men det går iallafall bättre idag än igår. Hatar svenskaspels poker men ändå så kör ja där =/ ?,  så mycke bra händer är det inte i verkligheten, tex en hand som ja körde idag 3 st gick all in, jag fick triss på floppen, nästa kort gjorde så en fick stege och sista kortet gjorde att en annan fick färg, ja! .

Började en ny kurs igår på NTI och jag har mina böcker i Köping =/ , fan!, drygt att hamna långt efter från början.
skit skit skit..

Öppnade paket igår =), lägger upp bilder på vad jag fick sen.

Helgen var helt ok =) , synd bara att foten pajja då, gjorde så ja inte kunde dansa  =( .. men men ..

Ska ta och vinna lite $$ på poker nu. =) *hoppas ja* . .


så...

Nu har jag ställt mig i kö på massa lägenheter runt om i ösd som jag tror att jag har råd med, ligger som bäst 4a =( , det är en lägenhet i Torvalla men tror inte jag får den, men vi får se vad som händer..

Ska tydligen ut en sväng nu.. skriver mer sen.!

Då var det nästan klart.

Då var man i Östersund igen, kom hit klockan 03.30 med nästan alla saker, några kartonger som inte fick plats men dom hämtar vi om nån vecka, plus att vi ska städa då. 
Tömde inte släpet då utan gjorde det efter nån timmes sömn, så nu är allt klart, har kopplat in det trådlösa bredbandet så jag kan surfa runt vart jag än befinner mig i syrrans lägenhet. =)
(Tack för att jag får bo här tills jag får tag på en egen lägenhet).
Känns som att vi bara är här och hälsar på och snart ska åka tillbaka Köping och livet där, men nu har vi avslutat det kapitlet, kommer sakna det. Men det här blir nog bra det med.

Skriver mer sen, måste ta och sova lite nu.


.: M :.


25års dagen! En väldigt bra dag.

Dagen började med att Renée kom in med tårta och paket på sängen runt halv 10, lite sång blev det oxå :) .
Öppnade paketen fick 2 st samurajstatyer så nu är min samling hel + ett etui TACKAR.
     

Vi åt upp tårtan sen sov vi lite till. (inte hela!, dom bitarna vi hade på tallriken)

Sen var det dax att gå ner till PalaceRelax för en masage, fick ett presentkort där av Renée på allahjärtansdag.
Fick först ligga i en masagebåt i ca 10 min, sen lite rygg och nackmasage, d var skönt det.

Klockan 18.00 gick jag och Renée ner till Lunkans och åt middag, gissa vad jag åt ? :) .
Pepparstek men denna gången hade dom potatisgratäng :) *yammie*...

Klockan 21 kom Helena, Nippe, Veronica, Tommy, Martin in igenom dörren och sjöng och hade en massa ballonger med sig. Fick lite presenter av dom med, tofflor, morgonrock, och en bok, en skiva. TACKAR.

              

Sen var det fest, mer folk kom och allt hände, tamponger i munnen, sopsäckshoppning, armhävningar, piss i diskhon, glas i golvet, öl överallt på golv matta och i soffan, dans, folk ramla hit och dit, hög volym, kareoke på pubben, hallelulja moments på golvet, shots, sanning eller konka, snurra flaskan, utslängning, teckenspråk.
u name it.
Det var roligt och idag har man mått som man förtjänar. .
Lägger upp andra bilder från festen sen orkar inte göra det nu.
Men nu är det dax att dricka öl igen =) .
På återseende.

TACK ALLA.

25år

Nu är det över.
Klockan är 02.40 och jag fyller inte år längre, har haft en väldígt bra födelsedag men det kommer i morgondagens inlägg.

Jag vill Tacka ALLA som grattat mig. många fler än jag trodde, men några som jag trodde har inte grattat mig på 25års dagen :( ..

Peder du var den första som grattade mig, Tack...
 Renée var 2a, hon bakade tårta och kom på det några min senare,,

.. Nu ska ja festa vidare ... Ha D ..

Länge sen ja skrev.

Ja det var någon dag sen ja skrev. hmm vad har hänt sen dess?
Vi har beslutat att stanna i köping tills den 11e, ska alltså fira min 25års dag här i köping (den är i morgon, snyft, inte redo att bli halvägs till 50.).

I torsdags käkade vi (jag, Renée och Helena) på Lunkans jag åt pepparstek med klyftpotats och varierade med några strips =), ville ha potatisgratäng med det hade dom inte just då =( . .
 <min tallrik, kanske inte ser så gott ut men det var det kan ja lova :) .. mummms, vill äta det igen å igen =)..
Drack öl till maten och R & H drack vin. Klockan blev 18.50 och vi började prata om att det skulle vara gott med någon öl hemma hos oss, så ja svepte det sista i glaset och små sprang till cykeln, hoppade upp på den och i väg till bolaget stressa stressa, klollade på klockan innan ja satte mig på cykeln och den hade blivit 18.55, tur det inte är långt dit, dom stänger 19.00 och jag var där 2 min innan, hann precis in och köpa en platta öl.
Somnade runt 06 på fredags morgonen, vaknade runt 2 3 as bakis =/ , men det gick över efter några timmar, gjorde inget alls under hela dagen, bara var, började kolla på sista skivan av Prison Break vid 03 den var på 5 avsnitt såg klart hela skivan men det var lite småjobbigt där i slutet av sista avsnittet.

Lördag, vaknade efter klockan 2 så vi hann inte på bolaget, men vi hade iallafall några öl sen torsdagen, Helena och Kalle kom till melodifestivalen, våran öl tog fort slut men som tur var kom martin och han hade med sig både gin och öl så vi kunde köpa av han, sen begav vi oss ner på lunkan, drack en öl å shoot och sen hem igen, hade inget kvar att dricka hemma men som tur var kom mark med en påse öl så vi kunde fortsätta festa, trodde ju att det var sista helgen i köping så vi poppade hög musik in på små timmarna, kommer ihåg att klockan var över 05 när vi drog igång asphalt på hög volym, alla dansade och var glada =) . .  Efter mark gått hem och martin somnat i fotöljen gick vi andra 4a ut på balkongen, renée lekte amanda och sjöng halleluja men hon vart avbruten av grannen som stack ut huvudet från ett fönster och sa åt oss att dämpa oss.. jaja sa vi och gick in =)..
somnade runt 07.30. .

Orkar inte skriva mer nu, ska ut på stan ..
Såg förresten serien Travler oxå, bra serie men tyvär las den ner mitt i =( . . Den gick för dåligt i Usa.

RSS 2.0